Тиждень Безпеки руху в школі

Безпека на дорозі дуже важлива для нас усіх. І кожен повинен знати правила поведінки на дорозі. Адже від цього залежить життя багатьох людей.

З цією метою в Балаклеївській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №2 з 13 по 17 листопада 2017 року пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху. В кожному класі класними керівниками були проведені такі заходи : гра-подорож «Безпека руху», квест «Правила дорожнього руху», година спілкування « Бережи своє життя . Знай , поважай, виконуй правила дорожнього руху», бесіда « Причини ДТП. Правила надання першої медичної допомоги», тематична година « Учасники дорожнього руху», година спілкування « Будь уважним на дорозі», квест « Правила дорожнього руху : знаю і їх виконую» ,сюжетно-рольова гра« Світлофорик», бесіда « Безпечний рух-твій вірний друг» , година спілкування « Безпека на дорозі-збережене життя»

.Під керівництвом медичної сестри та вчителя з предмету «Основи здоров’я» з учнями 5-9 класів було проведено практичне заняття « Надання першої допомоги при ДТП» . Також учні 1-9 класів організували конкурс плакатів та стіннівок з питань пропаганди безпеки дорожнього руху та безпеки руху при перетині залізничних переїздів.

Кiлькiсть переглядiв: 225

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.