“Майбутнє лісу у твоїх руках”

/Files/images/17759919_1823737564612836_3846849794299663188_n.jpg


Акція “Майбутнє лісу у твоїх руках” активно крокує Черкащиною. 4 квітня 2017 року в Смілянському лісництві Смілянського лісгоспу відбулося садіння лісу, до якого долучилися голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець, перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко, депутати облради, начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко, директор Смілянського лісгоспу Юрій Сегеда, голова Смілянської районної ради Володимир Грошев. Допомагали у цій гарній справі представники Смілянського шкільного лісництва, учні Балаклеївської загальноосвітньої школи №2.

– У ці дні всі, хто бере участь в акції зі збільшення лісонасаджень і лісового фонду області, долучаються до важливої справи збереження чистого довкілля для майбутніх поколінь.

З гарним настроєм та відчуттям задоволення від важливої справи разом учасники акції заліснили площу у півтора гектари (квартал 8, виділ 5_2), висадивши понад 2 тис. сіянців дуба звичайного із закритою кореневою системою.

Заходи акції “Майбутнє лісу у твоїх руках” відбуваються по всій Черкащині за участю учнівської та студентської молоді, представників громадських організацій, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування і триватимуть до Дня довкілля в Україні – 15 квітня.

Кiлькiсть переглядiв: 203

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.