«Калиновий сонет»

Як відомо – місяць квітень багатий на події. Усі ми знаємо, що на початку місяця святкується «день сміху». Ось і вихованці літературної студії«Калиновий сонет»,учні Балаклеївської ЗОШ№2,

на чолі з керівником Тетяною Шугар-Благодарною вирішили відсвяткувати цей день цікавою зустріччю, запросивши до себе в гості доньку відомого у свій час у м. Сміла чудового гумориста-байкаря, вчителя та просто – чудову людину, яка не любила сумувати, Івана Шпички, Світлану Симоненко. Бо хто, як не донька може найкраще розповісти про свого батька ― дотепного та мудрого, з гострим іскрометним розумом? Та й сама Світлана Іванівна має пряме відношененя до культури та поезії. Вона навчає підростаюче покоління театральному мистецтву, умінню відчувати прекрасне через поезію.

Зустріч пройшла в невимушеній веселій атмосфері. Учасники студії задавали питання, жартували і сміялися. Звучали усмішки та гуморески Івана Шпички у виконанні Світлани Симоненко.

В дарунок учасники літ. студії «Калиновий сонет» , та бібліотека школи отримали з рук доньки гумориста збірочку байок та усмішок веселого мудреця Івана Шпички «Точний діагноз».

Кiлькiсть переглядiв: 236

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.