День Землі

/Files/images/20170425_091735.jpg

Вже стало традицією в Балаклеївській ЗОШ І-ІІ ст. №2 відзначати День Землі. Земля – це величезний дар, ресурси якого буде неможливо використовувати вічно, саме тому слід піклуватися про оточуюче нас середовище.Піклуються про довкілля і в нашій школі – школі стійкого розвитку. 22 квітня до Дня Землі було проведено свято «Ми – друзі Землі. Приєднуйтесь». Основна мета свята – «підтримати і зберегти».Цікавими були представлені дитячі фото на фотоконкурс, виставка дитячих малюнків на тему «Мій рідний край – моя Земля». Учні 4 класу підготували інформаційну лінійку, де розповіли про історію виникнення свята, про відзначення цього дня в Україні, про Дзвін Миру та Годину Землі, про екологічні проблеми України.Виявляється, існує два свята, які належать до вшанування нашої планети – це Всесвітній день Землі та Міжнародний день Землі./Files/images/20170425_094427.jpg

Всесвітній День Землі в 2017 році відзначається 21 березня, в день весняного рівнодення. На цю дату припадає ще одне екологічне свято – Міжнародний день лісу.Друга назва свята нашої планети – Міжнародний день Землі. Відзначається він 22 квітня щорічно.Яку б назву не було використано і коли б не проводилося свято, важливо одне – щоб в День Землі люди «пробуджувалися», завдяки всіляким акціям і заходам, і по-новому дивились на свої взаємини з Матінкою-Землею.

ХХІ століття. Яким воно буде для нас, жителів планети Земля? Це залежить від нас із вами.Запам’ятайте,якого числа день Землі в Україні , щоб допомогти своєму селу, країні і планеті.

То ж бережіть планету, діти,

ЇЇ озон, річки,ліси, сади…

Щоб проліскам з онуками радіти

І випити джерельної води!

/Files/images/20170425_092229.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.